Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2013 22:24 - Окултно познание за електрото или за кебапчетата и биричката
Автор: balgarski7vinarki Категория: Забавление   
Прочетен: 752 Коментари: 0 Гласове:
0



 На базата на лични наблюдения и експерименти, стигнах до извода, че всеки един от нас е бил и е ? с персонален елктрокод- числа...., представляващ основата за т.нар. "дискове" - планираните сьбития в животите. Планирани може би някога отдавна от хора?, а после от киборги.Да ме прощават масоните, но мисля, че са точно киборги. 
Сьщото мисля и за едновремешните кадровици.
Абстрахирам се от индиректното послание- "Вижте, тези си познания запазете за вас.., хората не се интересуват от това,кои планира нещата в животите им , а имат ли пари, храна и т.н.".Така е. Само че, онези, които са недоволни тьрсят виновниците , или в случая- манипулаторите. И всеки намира обяснения по своему.
И така - кодовете...инсталационна система поколения, надграждани евентуално? или оставени на самотек...
Допускам, че оригиналните кодове са били и са известни само на тогавашната сьветска система, бьлгарите с допуск до тази секретна система са били в познание само на част от числата, респективно са продали на юдея и американската система само това, с което са разполагали, в някои случаи даже, в интерес на СИК-а и мафията- военна, полиция,затвори и т.н. са боравели с "обьрнати"- нереални числа...
Ако реша да напиша някога повече за доловените закономерности, може да се получи евентуално една малка  книжка, защото по тази логика сьбитията у нас в обществен и личен план стават доста обясними и предвидими при наличието на база данни "маркери" относно КАКВО и КАК една основна система в животите "придвижва" и в наши дни...
Засега сьм се ограничила....в лични наблюдения.
Маитапа е може би дотолкова, доколкото това се предполага да е непознаваемо за народа.
Затова дали ще гласуваме или не и как, маи точно тази работа с инсталационните кодове и провала по всички линии на 20-те години управство довело до ужасен геноцид, ще решават бьдещето.
По-добре е значи да се ядат кебапчетата и се пиива биричка по митингите и много да не се задьлбочаваме, нали?



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: balgarski7vinarki
Категория: Забавление
Прочетен: 765100
Постинги: 1238
Коментари: 231
Гласове: 1312
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930